Fem servir cookies pròpies i de tercers, per realitzar un anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí

AcceptarCurs Noves Narratives Sonores

2020 05 25s12_39_43 Inicio_1

S'obre el període de preinscripció per a la segona edició -modalitat online- del curs d'especialització de Noves Narratives Sonores: podcasting. Un curs universitari amb un esperit professionalitzador en el que l'OBS participa significativament El curs s'emmarca en el pla d'activitats de la formació continuada del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB.

 

 Aquesta segona edició manté la seva voluntat d'abordar el disseny i producció de podcasts, un nou concepte de comunicar continguts sonors. 

 

A més del professorat universitari el curs ofereix els coneixements i els testimonis de diversos professionals del mon del podcast.

 

El curs d’especialització es portarà a terme de manera online y les dates de celebració són del 19 d’Octubre de 2020 al 25 de Gener de 2021.

 

Per a més informació i inscripcions, consulteu el web del curs: https://www.uab.cat/web/postgrau/curs-en-noves-narratives-sonores-podcasting/informacio-general-1201094877538.html/param1-4063_ca/param2-2001/