Fem servir cookies pròpies i de tercers, per realitzar un anàlisi de la navegació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí

AcceptarSaló Europeu de la Ràdio 2020

European_Radio_Show_2020_logo

Els dies 23, 24 i 25 del passat mes de gener va tenir lloc a París la 16ª edició del Salón de la Radio et de l’Audio Digital (European Radio Show); aquest esdeveniment que va començar sent una modesta reunió d'emissores i professional de la ràdio del hexàgon francès, ha acabat convertit en la gran cita anual del sector radiofònic europeu. L’Observatori de la Ràdio a Catalunya, col·laborador del Grup la Lettree Pro de la Ràdio, va ser convidat un any més a formar part de l'esdeveniment.

El balanç del Saló d'aquest 2020 no pot ser més positiu: més de 8000 visitants, dels quals quasi un 40 per cent provenien de 53 països. Altre dada important és que s'ha produït un increment del 20% de seguiment de les activitats que es van celebrar al Gran Hall de la Villette.

L’oferta de continguts tècnics i altra oferta especialitzada també ha augmentat: més de 180 expositors (un increment del 13% respecte al 2019), dels quals la meitat pertanyia a països europeus i nord-americans.

En els intensos tres dies de duració es van celebrar 200 conferències, presentacions i masterclass que van tractar temàtiques més variades com la publicitat, la innovació o l'àudio digital, portades a terme per conferenciants vinguts de tota Europa i particularment Alemanya i Àustria, països convidats d'honor.

Itàlia serà el país convidat d'honor el proper Saló, que ja té data de celebració: 21,22 i 23 de Gener de 2021.